cat 2

„NAJVEĆA MALA KUHINJA NA SVETU“

Ograničenje u raspoloživom prostoru za kvalitetno i funkcionalno rešenje potreba u kuhinji je oduvek predstavljalo veliki izazov i vrlo često tehnološki nerešiv problem za projektante.

Odgovarajući na potrebe tržišta razvijen je program MINI KUHINJA, sa kojim se na minimalnom prostoru od 0,6 m2 organizuje potpuno funkcionalna kuhinja.

Autentičnost mini kuhinja ogleda se u tome što se na minimalnom prostoru u potpunosti organizuje funkcionalna i dobro dizajnirana kuhinja, koja se svojim izgledom može uklopiti u razne vrste enterijera, zauzimajući pritom minimalan prostor ali u isto vreme pružajući maksimalne mogućnosti za obradu namirnica.

 

Ako imate dilemu da li u kancelarijski prostor da stavite kuhinju, svakako će vam pomoći model takozvane Biznis kuhinje, koji se po potrebi zatvara i svojim izgledom podseća na kancelarijski plakar.

U malim stanovima i garsonjerama, gde je svaki  m2  dragocen, pomoću različitih kombinacija elemenata, rešićete problem kuhinje.

Svaki turistički objekat, koji nudi gostima apartmanski smeštaj, gotovo da apartman ne može zamisliti bez kuhinjskog dela, tako da je MINI KUHINJA u tom slučaju pravo rešenje.

 

Ono što ovakav proizvod razlikuje od drugih je:

• Funkcionalnost i dizajn

Tehnološkim rešenjima i pristupu u projektovanju, MINI KUHINJA ne samo da je funkcionalna, već i kreativnim pristupom u osmišljavanju i realizaciji po estetskim kriterijumima prevazilazi mnoga rešenja standardnih kuhinja.

• Modularnost

Slaganjem standardnih elemenata, koncept mini kuhinja omogućuje nebrojeno kombinacija dezena i dimenzija. Time se pruža mogućnost  kreiranja kuhinja prema potrebama.

• Praktičnost

Osim izuzetno malog prostora na kome su sudopera, ugradna ploča, ugradni frižider i aspirator, mini kuhinje imaju i veliki prostor za odlaganje kuhinjskog pribora.

Kvalitet

Kvalitet materijala za izradu mini kuhinja, kao i kvalitet ugrađene kuhinjske tehnike je primaran jer garantuje dugotrajnost proizvoda.